E-Commerce

Az Euronet Worldwide epay divíziója globális együttműködést köt a Revolut fintech vállalattal, értéknövelt digitális szolgáltatások nyújtására

Az epay, népszerű ajándékkártya és prepaid portfóliója integrációjával segíti a Revolut 36 országba történő globális terjeszkedését és márkapartner-hálózatának új, digitális és mobil értékesítési csatornájának nyitásában. A Revolut fintech alkalmazás jelenleg 15 millió felhasználóval rendelkezik világszerte.

Az Euronet Worldwide, Inc. (NASDAQ:EEFT) epay divíziója immáron globális partnere az ajándékkártyák és prepaid termékek értékesítésében az Egyesült Királyság vezető fintech applikációjának, a Revolutnak. A Revolut és a teljeskörű fizetési szolgáltatást nyújtó epay új partneri kapcsolata egy  36 országra kiterjesztett API integráció keretében valósul meg a Revolut három applikációjában (Consumer, Business and Junior). Az epay 2021 áprilisában indított szolgáltatása hozzáférést biztosít az érintett országokban a Revolut felhasználóinak rengeteg jól ismert globális és lokális digitális tartalomhoz. Széles választékát kínálja az élelmiszerek, szórakozás, életmód, játékok, egészség és wellness, otthoni és irodai munkavégzéshez kapcsolódó termékekhez például a  a Twitch, IKEA, Nintendo, Spotify Premium márkákon át. A Revolut felhasználók előtt ezzel megnyílik a lehetőség, hogy vásároljanak, ajándékozzanak és ajándékot kapjanak ajándékkártyákkal és digitális tartalmakkal könnyedén, egyszerűen anélkül, hogy el kellene hagyniuk a Revolut applikációt. A szolgáltatást első körben az Egyesült Királyságban és Európa nagy részén vezették be, de a következő hónapokban más országok és kulcsfontosságú piacok is sorra kerülnek, úgymint az Egyesült Államok és Ausztrália valamint a Business applikáció kiterjesztése mely elsődlegesen az Egyesült Királyságban indult el.

A Revolut termékkategóriákon átívelő piactere nemzetközileg terjeszkedik

Egészen eddig nem volt olyan fintech alkalmazás, amely rendelkezett volna termékkategóriákon átívelő piactérrel. Ezzel a Revolut vált a világ azon első fintech szolgáltatójává aki vonzó, széles termékpalettájú szolgáltatásokkal bővíti kínálatát felhasználói számára. Az integráció segít a vállalat küldetésének megvalósításában, hogy elsőként hozzanak létre egy olyan globális pénzügyi alkalmazást, ahol minden igényt ki tudnak elégíteni, és ezzel számtalan előnyhöz juttatják felhasználóikat. Az, hogy a felhasználók kedvenc márkáiktól vásárolhatnak és továbbíthatnak ajándékkártyákat és prepaid termékeket közvetlenül az alkalmazásban, tovább szolgálják ezt a küldetést, növeli az ügyfélelőnyt, és egyben új ügyfélcsoportot is segít megnyerni az applikáció használatához.

„A mi felhasználóink főként Y generációs, digitalizáción szocializálódott fiatalok, akik elvárják, hogy egy pénzügyi alkalmazás vonzó kiegészítő szolgáltatásokat nyújtson és tökéletes felhasználói élményt kínáljon– mindkettőt lehetővé tesszük az epay rugalmas API integrációjával”, fejti ki Maisum Dairkee, Product Owner a Revolutnál. „Az epay API integrációja nem csupán hozzáférést biztosít a különböző globális és lokális tartalmak minden ügyféligényt kielégítő széles választékához, hanem tökéletes és gördülékeny felhasználói élményt is nyújt anélkül, hogy el kellene hagyni az applikációt.”

Együttműködés jövőképpel és további lehetőségekkel. A partnerkapcsolat hamar kibővül: a jelenleg tervezett 36 ország mellett az epay értéknövelt szolgáltatásai a Revolut standard ajánlatát képezik majd minden jövőbeli nemzetközi piacra lépésénél. A már meglévő kategóriák mellett további bővítések várhatóak: az olyan népszerű új termékkategóriák mint például, wellness, szépség, egészség, fitness, divat mind két cég számára kulcsfontosságúak a jövőbeni növekedés érdekében.

A Revoluttal való együttműködés úttörő jelentőségű az epay számára

„Technikai megoldásaink és eljárásaink lehetővé teszik számunkra, hogy egyetlen API-n keresztül teljeskörű fizetési szolgáltatóként támogassuk a  a Revolutot értéknövelt szolgáltatások nyújtásában,” mondta Kevin Caponecchi, Executive Vice President és CEO az epay Software és  EFT Asia Pacific Divíziójánál. „Ez azt jelenti, hogy túllépünk a klasszikus értelemben vett ajándékkártya szolgáltató szerepén és ehelyett a világszerte történő bevezetés infrastruktúrális partnerévé válunk. Segíteni szeretnénk az olyan  fintech cégeket, mint a Revolut, hogy felhasználóik számára elérhetővé tehessék pontosan azokat a termékeket és tartalmakat amiket elvárnak, vagy mindig is szerettek volna. Mindemellett a már meglévő, több mint 2000 ajándékkártya és prepaid partnerünknek egy új lehetőséget kínálunk ügyfeleikkel való kapcsolattartásához, olyan új mobil és digitális csatorna megnyitásával, mint a Revolut”.

Amennyiben felkeltettük márkaképviselete érdeklődését, kérjük vegye fel a kapcsolatot a már meglévő epay kapcsolattartójával vagy keressen minket a: sales-cee@epay.demarketing@uk.epayworldwide.com címen.

A Revolut-ról:

A Revolut a világ első valóban globális pénzügyi szuperapplikációját építi. 2015-ben az Egyesült Királyságban indult, pénzutalási és valutaváltási szolgáltatásokat nyújtva. Mára a 15 millió felhasználónk világszerte használja a Revolut által nyújtott tucatnyi innovatív terméket, melyek által több mint 100 millió tranzakciót hajtanak végre egy hónap alatt.

Magán és üzleti fiókjainkon keresztül segítjük a felhasználóinkat pénzügyi helyzetük javításában, nagyobb irányítást biztosítunk számukra és biztosítjuk zökkenőmentes összeköttetésüket az egész világban.

www.revolut.com

Az Euronet Worldwide, Inc.-ről:

Az Euronet piacvezető a biztonságos elektronikus pénzügyi tranzakciók feldolgozásában. A cég fizetési tranzakciók lebonyolítására kínál megoldásokat pénzügyi intézmények, kiskereskedők, szolgáltatók és magánszemélyek részére. Ezek magukban foglalják a teljeskörű ATM, POS és kártya szolgáltatásokat, szoftver megoldásokat, készpénz alapú és interneten kezdeményezett, továbbá magánszemélyek közötti és vállalkozások közötti pénzügyi transzfereket, feltöltős mobiltelefon kártyák és más kártyás termékek elektronikus forgalmazását.

Az Euronet globális fizetési hálózata kiterjed 36.777 ATM-re, 349.000 POS terminálra, betéti- és hitelkártyákhoz kapcsolódó kiszervezett szolgáltatások egyre növekvő portfoliójára 61 országban, kártya szoftver megoldásokra, prepaid tranzakciók feldolgozására 736.000 POS terminálon, 345.000 kereskedőnél 60 országban, és globális készpénz átutalási hálózatra mintegy 475.000 helyszínen 159 országban. Az Euronet 175 országban szolgálja ügyfeleit, vállalati központja az Egyesült Államokban Leawood, Kansas-ben található, emellett 66 irodát tart fenn világszerte.

További információért kérjük, látogasson el a http://www.euronetworldwide.com oldalra.

Über epay (a Euronet Worldwide company)

Az epay egy világ-vezető teljeskörű pénzügyi szolgáltatásokat nyújtó pénzügyi tranzakció feldolgozó és prepaid megoldásokkal foglalkozó vállalat, mely 2020-ban 2,4 milliárd tranzakciót dolgozott fel. A cég szerteágazó kiskereskedői hálózatot épített ki 736.000 értékesítési ponttal 57 országban, hogy világszerte neves márkákat kapcsoljon össze fogyasztóikkal. Portfóliója tartalmaz ajándékkártyákat (prepaid, zárt rendszerű és digitális média), üzletet élénkítő és fizetési megoldásokat sokcsatornás kereskedelemhez (kártyaelfogadás, terminálok, e-commerce, mobil és internet fizetés), valamint az egyedi pénztárgép szoftveres integrációjának köszönhető egyéb szolgáltatásait. Az epay az Euronet Worldwide Inc. divíziója (NASDAQ: EEFT), Kansas-i székhellyel,  2,5 milliárd dollár bevételt realizált 2020-ban, több mint 8.000 munkavállalóval rendelkezik és 175 országban szolgálja ki felhasználóit.

Firmenkontakt und Herausgeber der Meldung:

epay (a Euronet Worldwide company)
Fraunhoferstr. 10
82152 Martinsried
Telefon: +49 (89) 899643-0
http://www.epay.de

Ansprechpartner:
Stephanie Taylor
Director of Financial Planning and Investor Relations Euronet Worldwide, Inc.
Telefon: +1 (913) 327-4200
E-Mail: staylor@euronetworldwide.com
Kiran Wylie
Senior Communications Manager
E-Mail: kiran@revolut.com
Für die oben stehende Pressemitteilung ist allein der jeweils angegebene Herausgeber (siehe Firmenkontakt oben) verantwortlich. Dieser ist in der Regel auch Urheber des Pressetextes, sowie der angehängten Bild-, Ton-, Video-, Medien- und Informationsmaterialien. Die United News Network GmbH übernimmt keine Haftung für die Korrektheit oder Vollständigkeit der dargestellten Meldung. Auch bei Übertragungsfehlern oder anderen Störungen haftet sie nur im Fall von Vorsatz oder grober Fahrlässigkeit. Die Nutzung von hier archivierten Informationen zur Eigeninformation und redaktionellen Weiterverarbeitung ist in der Regel kostenfrei. Bitte klären Sie vor einer Weiterverwendung urheberrechtliche Fragen mit dem angegebenen Herausgeber. Eine systematische Speicherung dieser Daten sowie die Verwendung auch von Teilen dieses Datenbankwerks sind nur mit schriftlicher Genehmigung durch die United News Network GmbH gestattet.

counterpixel