E-Commerce

Divize epay společnosti Euronet Worldwide je nyní globální partner pro digitální služby s přidanou hodnotou platformy Revolut

epay díky integraci populárních dárkových karet a předplacených služeb podporuje další růst fintechové aplikace Revolut, která má aktuálně po celém světě 15 milionů zákazníků, rozšiřuje se do 36 zemí a spouští nový digitální a mobilní prodejní kanál pro síť svých partnerských značek.

Obchodní divize epay společnosti Euronet Worldwide, Inc. (NASDAQ:EEFT) se stala globálním partnerem Revolut, přední britské aplikace v sektoru fintech, pro digitální dárkové karty a předplacené produkty. Díky integraci rozhraní API do tří aplikací platformy Revolut (Consumer, Business a Junior) obsáhne toto nové partnerství mezi poskytovatelem komplexních platebních služeb epay a platformou Revolut 36 zemí. Od dubna 2021 začala divize epay poskytovat zákazníkům platformy Revolut v těchto zemích přístup k široké škále populárního digitálního obsahu na globální i na lokálních úrovních v sektorech gastronomie, zábavy, životního stylu, her, péče o zdraví a pohodu, práce z domova i kanceláře, a to od značek jako jsou Twitch, Ikea, Nintendo a Spotify Premium. Díky tomu mohou zákazníci Revolut jednoduše nakupovat, darovat a získávat odměny v podobě dárkových karet a digitálního obsahu bez toho, aby museli opustit aplikaci Revolut. Po zemích první etapy (včetně Velké Británie a velké části Evropy), kde spuštění proběhlo v dubnu, přijdou v příštích měsících další státy a důležité trhy, včetně Spojených států a Austrálie, a také rozšíření aplikace Business, a to nejprve ve Velké Británii.

Globální rozšíření platformy Revolut na různé kategorie trhu

Žádná aplikace sektoru fintech dosud nepůsobila ve více kategoriích finančních trhů, a Revolut je tak první světovou platformou, která v podobné šíři nabízí svým zákazníkům tyto atraktivní služby s přidanou hodnotou. Naplňuje tak misi společnosti, tedy vytvořit první skutečně globální finanční aplikaci, kde jsou všechny služby na jednom místě, a nabítnout tak všem spotřebitelům širokou škálu výhod. K naplnění mise přispívají také další digitální služby, jako např. možnost nákupu a zasílání dárkových karet a předplacených produktů od oblíbených značek uživatele přímo z aplikace, které pomohou přilákat nové skupiny zákazníků a zajistit takvyšší míru využití mobilníaplikace, širší výhody pro zákazníky a jejich retenci..

„Našimi hlavními zákazníky jsou mileniálové a ti, kdo na digitálních technologiích vyrostli, a očekávají tak od finančních aplikací další atraktivní služby a skvělý uživatelský zážitek, což jim díky flexibilní integraci rozhraní API služby epay můžeme nabídnout,“ vysvětluje Maisum Dairkee, Product Owner ve společnosti Revolut. „Integrace rozhraní API služby epay umožňuje nejen přístup k široké nabídce rozšiřitelného obsahu, který odpovídá na všechny potřeby zákazníků na lokální i globální úrovni, ale také nabízí uživatelům vynikající a bezproblémovou interakci bez toho, aby museli aplikaci opustit.“

Partnerství, které má vizi a potenciál

Toto partnerství se bude rychle rozšiřovat. Vedle aktuálně naplánovaných 36 zemí budou služby epay s přidanou hodnotou také součástí standardní nabídky platformy Revolut při každém dalším rozšíření na mezinárodních trzích. Také stávající kategorie se dále rozšíří. Např. populární kategorie péče o fyzickou a duševní pohodu, kosmetiky, péče o zdraví a fyzickou kondici a módy mají v hledáčku obě společnosti jako základní kategorie pro budoucí růst.

Pro epay znamená partnerství s platformou Revolut přelom.

„Díky svým technickým řešením a procesům můžeme jako komplexní poskytovatel platebních služeb nabídnout platformě Revolut služby s přidanou hodnotou prostřednictvím jediného rozhraní API,“ upřesňuje Kevin Caponecchi, Executive VP a současně CEO pro služby epay, Software a divizi EFT Asia Pacific. „Znamená to, že jdeme dál z pozice klasického poskytovatele dárkových karet do role infrastrukturního partnera pro globální služby. Chceme pomoci společnostem ze sektoru fintech, jako je Revolut, nabízet zákazníkům přesně ten obsah, kterých očekávají nebo který vždy chtěli. Kromě toho ukazujeme svým více než 2000 klientům z řad společností a značek, které využívají dárkové karty a předplacené produkty, nové možnosti, jak se spojit se zákazníky, když otevíráme nové kanály digitálních a mobilních služeb prodeje, jako je Revolut.“

Společnosti se zájmem o tyto služby se mohou obrátit na svůj stávající kontakt služby epay nebo na adresu sales-cee@epay.de, marketing@uk.epayworldwide.com

O platformě Revolut

Revolut je tvůrcem světově první skutečně globální finanční superaplikace. V roce 2015 tato společnost spustila ve Velké Británii platformu pro převod a směnu peněz. Dnes našim 15 milionům zákazníkům po celém světě slouží desítky produktů Revolut k uzavírání více než 100 milionů transakcí měsíčně.

Naše osobní i firemní účty pomáhají zlepšovat finanční postavení našich zákazníků, umožňují jim lepší kontrolu nad financemi a bezproblémově je propojují s partnery po celém světě.

www.revolut.com

O společnosti Euronet Worldwide, Inc.

Euronet Worldwide je na špičce svého odvětví zpracování zabezpečených elektronických finančních transakcí. Nabízí řešení pro zpracování plateb a transakcí pro finanční instituce, maloobchodníky, poskytovatele služeb i spotřebitele. Mezi tyto služby patří komplexní služby správy bankomatů, prodejních míst a platebních karet, vydávání karet a zpracování plateb obchodníka, softwarová řešení a peněžní převody mezi osobami a podniky s hotovostním vkladem i zahájené online a elektronická distribuce digitálních médií a předplacené mobilní telefonní hovory.

Globální platební síť společnosti Euronet je velmi rozsáhlá a zahrnuje 36 777 bankomatů, asi 349 000 terminálů pro elektronické převody v místě prodeje a rostoucí portfolio externě vedených služeb debetních a kreditních karet v 61 zemích; softwarová řešení pro karty; síť předplaceného zpracování asi 736 000 platebních terminálů u asi 345 000 maloobchodních prodejních míst v 60 zemích a globální síť pro bezhotovostní převody na asi 475 000 místech pro 159 zemí. Společnost má ústředí v Leawoodu ve státě Kansas v USA, 66 kanceláří po celém světě a obsluhuje klienty v přibližně 175 zemích. Další informace uvádí webová stránka společnosti na adrese www.euronetworldwide.com.

Über epay (a Euronet Worldwide company)

Společnost epay je přední světový poskytovatel komplexních platebních služeb pro zpracování plateb a předplacených produktů, který za rok 2020 zpracoval 2,4 miliardy transakcí. Podařilo se jí vybudovat rozsáhlou síť maloobchodních prodejců se 736 000 terminály v 57 zemích a propojit tak známé značky se spotřebiteli po celém světě. Její portfolio zahrnuje dárkové karty (předplacené, v systému closed-loop a digitální média), obchodní pobídky a platební řešení (akceptace karet, terminály, e-commerce, mobilní a internetové platby IoP) pro obchodování více kanály a nabízí své služby prostřednictvím vlastního pokladního softwaru. epay je součástí společnosti Euronet Worldwide, Inc. (NASDAQ: EEFT), společnosti, která sídlí v americkém Kansasu, jejíž tržby v roce 2020 činily 2,5 miliardy USD a která ve 175 zemích obsluhuje své zákazníky a zaměstnává 8 000 pracovníků.

Firmenkontakt und Herausgeber der Meldung:

epay (a Euronet Worldwide company)
Fraunhoferstr. 10
82152 Martinsried
Telefon: +49 (89) 899643-0
http://www.epay.de

Ansprechpartner:
Stephanie Taylor
Director of Financial Planning and Investor Relations, Euronet Worldwide, Inc.
Telefon: +1 (913) 327-4200
E-Mail: staylor@euronetworldwide.com
Kiran Wylie
Senior Communications Manager
E-Mail: kiran@revolut.com
Für die oben stehende Pressemitteilung ist allein der jeweils angegebene Herausgeber (siehe Firmenkontakt oben) verantwortlich. Dieser ist in der Regel auch Urheber des Pressetextes, sowie der angehängten Bild-, Ton-, Video-, Medien- und Informationsmaterialien. Die United News Network GmbH übernimmt keine Haftung für die Korrektheit oder Vollständigkeit der dargestellten Meldung. Auch bei Übertragungsfehlern oder anderen Störungen haftet sie nur im Fall von Vorsatz oder grober Fahrlässigkeit. Die Nutzung von hier archivierten Informationen zur Eigeninformation und redaktionellen Weiterverarbeitung ist in der Regel kostenfrei. Bitte klären Sie vor einer Weiterverwendung urheberrechtliche Fragen mit dem angegebenen Herausgeber. Eine systematische Speicherung dieser Daten sowie die Verwendung auch von Teilen dieses Datenbankwerks sind nur mit schriftlicher Genehmigung durch die United News Network GmbH gestattet.

counterpixel