Consumer-Electronics

Nagy sebességű, nagyfelbontású gaming az AGON by AOC Q27G2S/EU monitorával

A világ egyik vezető, gaming monitorokat1 és IT-tartozékokat forgalmazó márkája, az AGON by AOC bemutatja a nagyszerű AOC GAMING Q27G2S/EU gaming monitort, amely tökéletes választást jelent a gaming színtér kalandorainak. A 68,6 cm (27 hüvelyk) átmérőjű Q27G2S/EU monitor 10 bites IPS-panellel rendelkezik a széles színskála biztosítása, QHD felbontással az éles részletek, valamint 165 Hz-es frissítési rátával a gyors és versenyképes játékélmény érdekében.

Várnak a kalandok!

Az AGON by AOC nagyon vonzó összeállítással köszönti a kalandorokat: egy olyan gaming monitorral, amely lenyűgöző összhangban van a modern gaming számítógépek hardverspecifikációival. Jelenleg a QHD felbontás (2560 x 1440 képpont) jelenti a tökéletes egyensúlyt azoknak a játékosoknak, akik tovább szeretnének lépni a Full HD felbontásról, ugyanakkor szeretnék, ha videokártyájuk magas képkockasűrűséget érne el. A 27 hüvelykes képernyőméret tökéletes párosítás ehhez a felbontáshoz, amely így éles és élénk látványt, valamint rendkívül kényelmes, 109 PPI-s pixelsűrűséget eredményez, mindezt méretezés (scaling) nélkül.

Készülj fel a csatára!

Az AOC GAMING Q27G2S/EU monitor olyan IPS-panellel rendelkezik, amely kényelmesen széles betekintési szöget biztosít. 10 bites színmélységnek köszönhetően a panel 1,07 milliárd színt képes megjeleníteni, precíz színátmenetek mellett, sávosodás nélkül (a vizuális tartalomtól és az alkalmazott tömörítéstől függően). Az IPS-panel továbbá széles színskálát fed le és élethű színpontosságot biztosít: ezek nagyszerű funkciók azon feltörekvő YouTube-videókészítők és élőben közvetítők számára, akik szerkeszteni szeretnék az általuk készített felvételeket, majd megosztani azokat a közösségükkel, illetve azoknak is, akik csak egyszerűen élvezni szeretnék a tartalmakat – legyen az játék vagy film – olyan módon, ahogyan azt a videó szerkesztője elképzelte.

A jelenlegi gaming számítógépek tökéletes párjaként a QHD felbontású Q27G2S/EU monitor a Full HD monitorokhoz képest nagyobb képélességet biztosít, amely lehetővé teszi a játékosok számára, hogy könnyebben észrevegyék az olyan apró részleteket, mint például a távolban lévő ellenfelek. A Q27G2S/EU monitor 165 Hz-es frissítési rátája (DisplayPort-bemenetet használva) gyerekjátékká teszi a pörgős, kompetitív játékokat, továbbá az MBR (Motion Blur Reduction, elmosódás-csökkentés) technológiának köszönhetően a monitor 1 ms MPRT-re (Moving Picture Response Time, mozgókép válaszidő) csökkenti a válaszidőt, amely által gyakorlatilag teljesen eltünteti az összes ghosting műterméket.

A Q27G2S/EU monitor támogatja az Adaptive-Sync technológiát és NVIDIA G-SYNC kompatibilis, ennek köszönhetően pedig a videokártya képkockasűrűsége összehangolható a monitor frissítési gyakoriságával, így kiküszöböli a rosszul párosított képkockák miatti szakadozást és képtörést. Alacsony inout lagnek köszönhetően a monitor szinte azonnali vizuális visszajelzést ad a játékosok parancsaira, tükrözve ezáltal gyors és hirtelen reflexeiket.

A Q27G2S/EU monitor ergonomikus állvánnyal rendelkezik, amely állítható magasságú, dönthető, elfordítható és forgatható, így a felhasználók az egészséges testtartáshoz állíthatják a monitort. A háromoldalon keret nélküli kialakításának köszönhetően a Q27G2S/EU monitor tökéletes választás a többmonitoros felállásokhoz is, amelyet a VESA-állvány tovább könnyít. A két HDMI- és az egy DisplayPort-bemenet lehetővé teszi további források (például további számítógépek, laptopok, konzolok stb.) csatlakoztatását a monitorhoz, amely így növeli a rugalmasságot a mindennapi feladatok során.

Az OSD-menü a panel alatt található fizikai gombokkal vagy a G-Menu szoftver segítségével érhető el. A Q27G2S/EU monitor gaming funkciói közé tartozik a Dial Point (célkereszt), az AOC Game Colour (a színek telítettségének növelése/csökkentése érdekében) és a képkockasebesség-számláló. Ezenkívül a villódzásmentes, Flicker-free technológia, amely DC-t használ PWM helyett a fényerő beállításához, valamint a kifejezetten erre a célra tervezett Low Blue üzemmód egyaránt azt a célt szolgálják, hogy a késő esti videojáték kevésbé legyen káros a szemnek.

Az AOC GAMING Q27G2S/EU monitor 2021 novemberétől elérhető 349 eurós ajánlott fogyasztói áron.

1 A Nemzetközi Adatközpont (IDC) Világszintű negyedéves gaming követője (Quarterly Gaming Tracker) – Gaming Monitor 2021 Q2

Über AOC International (Europe) B.V.

Az 1967-ben alapított AOC vállalat egy globális vezető monitor és informatikai kiegészítő gyártó és a világ legnagyobb LCD gyártójának, a TPV Technology Limited-nek a leányvállalata. Az AOC átfogó termékportfóliója innovatív, ergonomikus, környezettudatos és stílusos megoldásokat kínál professzionális és személyes alkalmazásokhoz egyaránt.

Az AOC almárkája, az AGON by AOC a világ egyik legerősebb nagy teljesítményű gaming monitor-portfólióját és három kategóriába csoportosított gaming kiegészítők teljes ökoszisztémáját kínálja: Az AOC GAMING a core gamereket, az AGON a versenyszintű játékosokat, az AGON PRO pedig az esport rajongókat és a profi esport játékosokat célozza. 2020 óta az AGON by AOC az egyik vezető gaming monitor-márka és a játékosok első számú választása világszerte.

További információkért látogasson el az AGON by AOC hivatalos weboldalára, vagy kövesse az AGON by AOC híreit Facebookon, a Twitteren vagy az Instagramon.

Firmenkontakt und Herausgeber der Meldung:

AOC International (Europe) B.V.
B.V. Prins Bernhardplein 200, 6th floor
1097 JB Amsterdam
Telefon: +31 (20) 5040010
Telefax: +31 (20) 6423070
http://eu.aoc.com/de/

Ansprechpartner:
Dorka Dobos
united communications GmbH
Telefon: +49 (30) 789076-0
E-Mail: AOC-MMD-HU@united.de
Anne Blaskow
united communications GmbH
Telefon: +49 (30) 789076-0
E-Mail: AOC-MMD-HU@united.de
Anna Stefańczyk
AOC International (Europe)
Telefon: +31 (20) 5046950
E-Mail: anna.stefanczyk@tpv-tech.com
Für die oben stehende Pressemitteilung ist allein der jeweils angegebene Herausgeber (siehe Firmenkontakt oben) verantwortlich. Dieser ist in der Regel auch Urheber des Pressetextes, sowie der angehängten Bild-, Ton-, Video-, Medien- und Informationsmaterialien. Die United News Network GmbH übernimmt keine Haftung für die Korrektheit oder Vollständigkeit der dargestellten Meldung. Auch bei Übertragungsfehlern oder anderen Störungen haftet sie nur im Fall von Vorsatz oder grober Fahrlässigkeit. Die Nutzung von hier archivierten Informationen zur Eigeninformation und redaktionellen Weiterverarbeitung ist in der Regel kostenfrei. Bitte klären Sie vor einer Weiterverwendung urheberrechtliche Fragen mit dem angegebenen Herausgeber. Eine systematische Speicherung dieser Daten sowie die Verwendung auch von Teilen dieses Datenbankwerks sind nur mit schriftlicher Genehmigung durch die United News Network GmbH gestattet.

counterpixel