Firmenintern

Mellem tradition og digital forandring – over 60 års kvalitetssensorteknologi

Det, der startede som en idé mellem venner, er i dag vokset til en succesfuld mellemstor familievirksomhed. TWK blev grundlagt af Theo W. Kessler i 1962. Hans barndomsven dr. Willi Steinebach støttede ham som rådgiver i selskabsretlige og skattemæssige spørgsmål. I 1992 overtog hans søn Johannes W. Steinebach virksomheden. Dr. Hannwelm og Felix Steinebach samt deres brødre Robert og David Steinebach er nu i tredje generation aktive i virksomheden. Firkløveret fokuserer på ledelse, produktstyring og controlling.

“I år fejrer vi ikke kun vores 60-års jubilæum, men også virksomhedens konstante organiske vækst og videreudviklingen af alle afdelinger”, siger Felix Steinebach. Den kontinuerlige indsats for at uddanne juniorpersonale på udviklingsområdet sikrer en stærk udviklingsafdeling i virksomheden. Det er ikke uden grund, for i de seneste år har kompetencen flyttet sig betydeligt i retning af dataanalyse, -behandling og -formidling. Smart databehandling er ikke længere nødvendigvis en primær opgave for styresystemet, men kan udføres i sensoren af komplekse matematiske softwarealgoritmer.

Ved at specialisere sig i individuelle udviklinger, hvilket betyder, at den højeste prioritet er et tæt samarbejde med kunden, gennemfører virksomheden konsekvent sin virksomhedsmission. “Som udviklingspartner analyserer og forstår vi vores kunders udfordringer for i fællesskab at finde frem til kravene til nye produkter. Til dette formål står vi til rådighed som partner med et teknisk erfarent salgsteam”, siger Robert Steinebach og tilføjer: “Denne præcise skræddersyning af sensorløsninger gør det især muligt at minimere de samlede systemomkostninger (TCO) for vores kunder.” Desuden tilpasser virksomheden sin kvalitetsstyring nøje i henhold til DIN 9001:2015 og sikrer løbende automatisering af processer i produktion og fremstilling. “Senest har vi implementeret datadrevet kvalitetsvurdering for at optimere vores fremstillingsprocesser”, siger Hannwelm Steinebach.

I dagens digitale verden er det af stor betydning at fremme digitaliseringen også inden for virksomheden. Der blev derfor investeret betydelige ressourcer i implementeringen af et projektplanlægningsværktøj og kravsporing undervejs i produktudviklingen. Kommunikationsmåden er også blevet forbedret. Med indførelsen af moderne kommunikationssoftware er den globale udveksling med kunderne blevet stærkt forbedret. “På trods af den ukomplicerede distribution via videoopkald lægger vi stadig vægt på den personlige samtale med vores kunder – helst på stedet og direkte ved applikationen”, siger Robert Steinebach. Virksomheden opfattes ikke kun som en serieleverandør, men også som en udviklingspartner. “Dette blev bekræftet af en verdensmarkedsleder inden for automatisering, som har tildelt os en innovationspris”, siger David Steinebach.

For at styrke sin markedsposition fortsætter virksomheden med at udvikle produktgrupperne roterende enkodere, forskydningsomformere, hældningssensorer og vibrationssensorer. Konkret betyder det: højpræcisions-enkodere til sikker og præcis positionering, kompakte miniature-enkodere, enkodere med SIL3 i henhold til IEC61508 og ASILD, hældningssensorer med dynamisk kompensation og evalueringsalgoritmer til sikker hastighedsberegning, trådløse sensorer med LoRaWAN og forskydningssensorer med IO-Link-grænseflade. På denne måde har virksomheden opbygget knowhow og ekspertise gennem de seneste årtier for at kunne fungere som en katalysator for funktionelt sikker automatisering af anlæg og maskiner. Fokus på funktionel sikkerhed i henhold til IEC61508 og DIN EN 13849 vil blive udvidet yderligere i fremtiden. “Vi ønsker især at støtte maskin- og anlægsproducenter med særlige krav til sikre automatiseringskomponenter – også udover enkodere – i videreudviklingen af eksisterende og nyudviklingen af fremtidige elektroniske komponenter. Vi er allerede en stærk partner og katalysator for kunder inden for vindkraft, fabriksautomatisering, mobilautomatisering, sværindustri samt for førerløse transportsystemer og mange flere”, slutter Hannwelm Steinebach.

Du kan finde yderligere oplysninger på: www.twk.de.

Firmenkontakt und Herausgeber der Meldung:

TWK-ELEKTRONIK GmbH
Bismarckstraße 108
40210 Düsseldorf
Telefon: +49 (211) 96117-0
Telefax: +49 (211) 637705
http://www.twk.de

Ansprechpartner:
Kira Szalai
Telefon: +49 (211) 96117-0
E-Mail: info@twk.de
Für die oben stehende Story ist allein der jeweils angegebene Herausgeber (siehe Firmenkontakt oben) verantwortlich. Dieser ist in der Regel auch Urheber des Pressetextes, sowie der angehängten Bild-, Ton-, Video-, Medien- und Informationsmaterialien. Die United News Network GmbH übernimmt keine Haftung für die Korrektheit oder Vollständigkeit der dargestellten Meldung. Auch bei Übertragungsfehlern oder anderen Störungen haftet sie nur im Fall von Vorsatz oder grober Fahrlässigkeit. Die Nutzung von hier archivierten Informationen zur Eigeninformation und redaktionellen Weiterverarbeitung ist in der Regel kostenfrei. Bitte klären Sie vor einer Weiterverwendung urheberrechtliche Fragen mit dem angegebenen Herausgeber. Eine systematische Speicherung dieser Daten sowie die Verwendung auch von Teilen dieses Datenbankwerks sind nur mit schriftlicher Genehmigung durch die United News Network GmbH gestattet.

counterpixel