Kooperationen / Fusionen

Noi carduri cadou pentru comercianții din România – Datorita noului parteneriat dintre PayPoint si divizia epay a Euronet Worldwide

PayPoint și epay, principalul furnizor european de carduri cadou și soluții prepaid, și-au anunțat noul parteneriat pentru servicii cu valoare adăugată pentru comercianții cu amănuntul din România. Împreună, oferă retailerilor din România un portofoliu atractiv de carduri cadou de la cele mai importante branduri internaționale și locale din domeniile jocurilor, modă, streaming, comerţ electronic si pariuri, prin integrarea API. Cardul cadou și produsele prepaid de la branduri precum Steam, Holyo, Okto, Betano și multe altele sunt acum disponibile consumatorilor în aproape 20.000 de locații PayPoint. În plus, PayPoint va oferi promoții exclusive în ceea ce privește serviciile suplimentare pentru clienți direct la punctul de vânzare.

Aceasta înseamnă că partenerul Paypoint, care oferă servicii de plată a facturilor pentru clienții finali, precum și alte servicii cu valoare adăugată incă din anul 2008, își va extinde portofoliul cu produse profitabile din categoria carduri cadou. Comerciantii cu amanuntul parteneri PayPoint au acum ocazia sa se adreseze unei categorii noi de clienti cu aceste servicii suplimentare cu valoare adăugată și pot genera venituri suplimentare.

În același timp, furnizorul de servicii complete de plată epay, care face parte din rețeaua globală de plăți Euronet Worldwide Inc. (NASDAQ: EEFT), va beneficia in urma îmbogățirii rețelei de vânzări pentru produsele sale in regiunea Europei Centrale de Est.

Clienții finali din România pot cumpăra acum carduri cadou de la brandurile lor preferate globale și locale din aproape 20.000 de locații PayPoint, datorită noului parteneriat. Utilizarea cardurilor cadou continuă să crească – atât pentru a fi daruite ca si cadou precum si pentru uzul propriu al clienților. Sunt o alternativă atractivă pentru cei care preferă să nu folosească carduri de credit sau de debit ca metode de plată. Funcționează perfect ca un cadou și vor avea sezonul de vârf în următoarea perioadă de sărbători.

„Suntem încântați de colaborarea cu PayPoint în România. Parteneriatul este o etapă importantă pentru noi în strategia de expansiune în Europa Centrală de Est și un alt pas interesant în calea conectării brandurilor cu consumatorii din întreaga lume”, spune Alfred Sterns, Director Europa Centrală de Est.

„Parteneriatul cu epay a venit în momentul potrivit pentru noi. Obiectivul nostru este să simplificăm plățile pentru clienții care folosesc PayPoint în România, să le oferim soluții securizate de plată digitală dar și servicii inovatoare”, spune Utku Ogrendil, CEO PayPoint Services România.

Puteți găsi mai multe informații despre portofoliul de carduri cadou la https://epayworldwide.com/#supplier-content-categories

Contact epay Romania: epaycontact@euronetworldwide.com

Puteți găsi mai multe informații despre retailerii și clienții PayPoint la: https://paypoint.ro/

Despre PayPoint:

PayPoint România este principalul operator de plăți în numerar și reîncărcare electronică prin puncte de retail din România. În prezent, PayPoint asigură încasarea plăților pentru 85% dintre furnizorii de utilități și servicii de telecomunicații din România. Serviciile companiei sunt disponibile în aproape 20.000 de locații.

Press contact PayPoint: marketing@paypoint.ro

Über epay (a Euronet Worldwide company)

epay, un segment al Euronet Worldwide, Inc. (NASDAQ:EEFT), epay este un furnizor de plăți cu servicii complete lider la nivel global pentru soluții de procesare a plăților și prepaid, care a procesat  3,12 miliarde de tranzacții în 2021. Compania și-a dezvoltat o rețea extinsă de retaileri cu 777.000 de terminale de tip point-of-sale în 63 de țări care conectează brandurile cu consumatorii din întreaga lume. Compania oferă un ecosistem divers de servicii, produse și soluții care sprijină distribuția de plăți pentru mai mult de 1.000 de branduri prin soluții de comerț, eCommerce și mCommerce. Pentru mai multe informații, vizitați www.epayworldwide.com.

Firmenkontakt und Herausgeber der Meldung:

epay (a Euronet Worldwide company)
Fraunhoferstr. 10
82152 Martinsried
Telefon: +49 (89) 899643-0
http://www.epay.de

Ansprechpartner:
PR & Communications
E-Mail: presse@epay.de
Für die oben stehende Pressemitteilung ist allein der jeweils angegebene Herausgeber (siehe Firmenkontakt oben) verantwortlich. Dieser ist in der Regel auch Urheber des Pressetextes, sowie der angehängten Bild-, Ton-, Video-, Medien- und Informationsmaterialien. Die United News Network GmbH übernimmt keine Haftung für die Korrektheit oder Vollständigkeit der dargestellten Meldung. Auch bei Übertragungsfehlern oder anderen Störungen haftet sie nur im Fall von Vorsatz oder grober Fahrlässigkeit. Die Nutzung von hier archivierten Informationen zur Eigeninformation und redaktionellen Weiterverarbeitung ist in der Regel kostenfrei. Bitte klären Sie vor einer Weiterverwendung urheberrechtliche Fragen mit dem angegebenen Herausgeber. Eine systematische Speicherung dieser Daten sowie die Verwendung auch von Teilen dieses Datenbankwerks sind nur mit schriftlicher Genehmigung durch die United News Network GmbH gestattet.

counterpixel