Software

IONOS wordt hoofdsponsor van de 15e TYPO3 Conferentie 2023

Het TYPO3 Project kondigt met veel genoegen aan dat IONOS de hoofdsponsor van de komende TYPO3 Conferentie is die op 12-13 oktober 2023 bij Areal Böhler in Düsseldorf wordt gehouden. IONOS is een van de toonaangevende aanbieders van webhosting en clouddiensten in Europa. Met hun steun en toewijding is het succes van de 15e editie van dit evenement verzekerd. Als hoofdsponsor levert IONOS een belangrijke bijdrage om deze conferentie echt onvergetelijk te maken. 

IONOS heeft als hostingprovider de missie om bedrijven en entiteiten in staat te stellen om hun TYPO3-projecten effectief op te zetten, te beheren en te schalen. De TYPO3 Conferentie 2023 belooft een boeiend evenement te worden waar professionals uit de sector, vertegenwoordigers van de overheid en fanaten van TYPO3 elkaar treffen. Deelnemers kunnen uitkijken naar netwerkmogelijkheden en verhelderende gesprekken, zoals de keynote speech ‚Activating Whole-Self Intelligence‘ over transformationeel leiderschap van expert Nicholas Janni. Bekijk voor meer info de officiële website van de conferentie

De kracht van open source en samenwerking

"Bij IONOS zijn we stellig overtuigd van de kracht van samenwerking en opensourcetechnologie. We zijn trots dat we de TYPO3-gemeenschap en T3CON23 mogen ondersteunen. Door geoptimaliseerde TYPO3-hostingoplossingen aan te bieden en onze actieve betrokkenheid bij dit soort evenementen, willen we bijdragen aan de groei en ontwikkeling van het TYPO3-ecosysteem en samen de toekomst van digitalisering vormgeven", aldus Stefan Erkeling, hoofd van de afdeling Community Relations.

Daniel Fau, de CEO van TYPO3 GmbH geeft blijk van zijn dankbaarheid, "We zijn verheugd dat IONOS de hoofdsponsor is van de TYPO3 Conferentie. Hun steun is van onschatbare waarde om het succes van dit evenement te garanderen en de TYPO3-gemeenschap verder te versterken. Samen kijken we ernaar uit om alle deelnemers gedenkwaardige momenten te bezorgen en een verrijkende ervaring te bieden."

Profiteren van netwerkmogelijkheden met vertegenwoordigers van IONOS

Het pakket ‚Patron Sponsorship‘ biedt IONOS de mogelijkheid om prominent zichtbaar te zijn, zowel online als ter plekke, en levert IONOS een eigen stand in de expositieruimte op. Deze eigen ruimte biedt een gelezen kans voor deelnemers van de conferentie om gesprekken aan te knopen met vertegenwoordigers van IONOS, om meer te weten te komen over hun TYPO3-hostingdiensten en om kennis te maken met de laatste ontwikkelingen op het gebied van webhosting en cloudtechnologieën.

Bekijk voor meer informatie over de sponsormogelijkheden de website van de conferentie. De kaartverkoop is gestart op Eventbrite. Deelnemers hebben de mogelijkheid om te gaan voor de ‚Full Conference Pass‘ die toegang geeft tot zowel het TYPO3 Award Gala als de tweedaagse conferentie. Als alternatief kan er ook worden gekozen voor een pas die alleen recht geeft op het bezoeken van de conferentie dan wel het bijwonen van de prijsuitreiking. Als sponsor heeft u de mogelijkheid om uw merk onder het voetlicht te brengen tijdens de prijsuitreiking door viptafels nabij het podium te reserveren die van uw bedrijfslogo kunnen worden voorzien.

Over IONOS

IONOS is de toonaangevende partner voor digitalisering voor kleine en middelgrote bedrijven in Europa. Het bedrijf bedient zes miljoen klanten en is actief op 18 markten in Europa en Noord-Amerika. Verder zijn de diensten wereldwijd toegankelijk. IONOS is door zijn portfolio ‚aanwezigheid op het web‘ en ‚productiviteit‘ de zogenaamde onestopshop voor alle digitaliseringsbehoeften: van domeinen en webhosting tot aan klassieke webbouwers en doe-het-zelf-oplossingen, van e-commerce tot aan online marketingtools. Het bedrijf biedt daarnaast cloudoplossingen voor bedrijven die naarmate hun activiteiten zich verder ontwikkelen de overstap naar de cloud willen maken.

Over TYPO3 

TYPO3 CMS

TYPO3 is een opensource-contentmanagementsysteem (CMS) voor bedrijven. Op typo3.org kunt u meer informatie over TYPO3 vinden en downloaden.

TYPO3 associatie

De TYPO3 associatie is een Zwitserse vereniging zonder winstoogmerk die in november 2004 is opgericht door de leden van de TYPO3-gemeenschap en biedt software die gratis toegankelijk is voor het publiek. TYPO3 is gevestigd in Baar ZG (Zwitserland). De TYPO3 associatie is onpartijdig en niet-confessioneel. De associatie heeft ongeveer 1000 leden en coördineert en financiert de langetermijnontwikkeling van TYPO3 CMS. De associatie is eigenaar van het handelsmerk TYPO3. Bekijk voor meer info typo3.org/project/association

Über die TYPO3 GmbH

TYPO3 GmbH is een dienstverlenend bedrijf dat is opgericht door de TYPO3 associatie om ondersteunende diensten te verlenen en om de TYPO3 CMS-software te ontwikkelen. Bekijk typo3.com/typo3-gmbh voor meer informatie over het bedrijf TYPO3.

Firmenkontakt und Herausgeber der Meldung:

TYPO3 GmbH
Emanuel-Leutze-Str. 11
40547 Düsseldorf
Telefon: +49 211 205436-0
Telefax: +49 211 205436-50
http://typo3.com

Ansprechpartner:
Luana Valentini
Telefon: +49 211 205436-0
E-Mail: media@typo3.com
Für die oben stehende Pressemitteilung ist allein der jeweils angegebene Herausgeber (siehe Firmenkontakt oben) verantwortlich. Dieser ist in der Regel auch Urheber des Pressetextes, sowie der angehängten Bild-, Ton-, Video-, Medien- und Informationsmaterialien. Die United News Network GmbH übernimmt keine Haftung für die Korrektheit oder Vollständigkeit der dargestellten Meldung. Auch bei Übertragungsfehlern oder anderen Störungen haftet sie nur im Fall von Vorsatz oder grober Fahrlässigkeit. Die Nutzung von hier archivierten Informationen zur Eigeninformation und redaktionellen Weiterverarbeitung ist in der Regel kostenfrei. Bitte klären Sie vor einer Weiterverwendung urheberrechtliche Fragen mit dem angegebenen Herausgeber. Eine systematische Speicherung dieser Daten sowie die Verwendung auch von Teilen dieses Datenbankwerks sind nur mit schriftlicher Genehmigung durch die United News Network GmbH gestattet.

counterpixel